Mads Bygballe, til venstre, ejer af Sunway Group, overlader direktørposten i gruppens største enhed, Ruby Rejser, til Ronni Knudsen. Pressefoto: Michael Bygballe.

Rejsebureaudirektør træder et skridt tilbage

Ruby Rejser, største enhed i aarhusianske Sunway Group, skifter direktør. Gruppens ejer, Mads Bygballe, overgiver chefposten til bureauets driftsdirektør og vil i stedet udvikle modelselskabet.

”Ronni har kørt biksen rigtig fint; ved at stoppe som direktør får jeg mere tid til at koncentrere mig om andre ting indenfor Sunway Group.”

Det siger Mads Bygballe, ejer af og administrerende direktør for aarhusianske Sunway Group, til STANDBY.dk

”Biksen” er Ruby Rejser og Ronni er 33-årige Ronni Knudsen. Han har 12 års erfaring fra rejsebranchen med salg, indkøb og produktudvikling – det seneste år har han som driftsdirektør stået for den daglige ledelse af Ruby Rejser.

Ronni Knudsen er nu ny direktør for Ruby Rejser, hvor han afløser Mads Bygballe, der har valgt at træde tilbage fra denne post. Sunway Group omsætter normale år for cirka 150 millioner kroner, heraf er de omkring 100 millioner kroner hos Ruby Rejser.

”Ronni har fungeret som daglig leder for Ruby Rejser det seneste år og har været en stor faktor i, at vi har klaret os nogenlunde igennem den første del af corona-krisen,” siger Mads Bygballe i en pressemeddelelse og tilføjer, at han fortsætter som direktør for moderselskabet Sunway Group.

Ronni Knudsen, der inden skiftet til Sunway Group blandt andet var indkøbschef hos incomingbureauet Nordic Tours, glæder sig da også over den nye rolle som direktør for Ruby Rejser.

”Det er en spændene udfordring for mig, i en relativt ung alder, at blive direktør for et så respekteret bureau som Ruby Rejser. Jeg har arbejdet i rejsebranchen hele mit voksenliv og nyder alle aspekter af branchen. Under coronakrisen har mit primære fokus i Ruby Rejser været på den daglige ledelse og at motivere mine kolleger igennem de mange svære bump på vejen,” siger Ronni Knudsen.

Ruby Rejser, som Sunway Group købte i 2015, har udbudt aktive ferier i over 45 år og det vil man fortsætte med. ”Vi har de seneste år haft ekstra fokus på individuelle, kulturelle rejser, det er noget vi vil fortsætte med, og som vi forventer stor efterspørgsel på i fremtiden,” siger Ronni Knudsen.

Fremtidige forretningsmuligheder
Selv om Mads Bygballe fratræder som leder i Ruby Rejser, bliver han i huset for at drive og udvikle modelselskabet Sunway Group. Fokus vil ligge på forretningsudvikling og på at undersøge fremtidige forretningsmuligheder og –udvidelser, hedder det.

”Vi befinder os i en meget udfordrende periode i rejsebranchen, men jeg tror, der stadig er mulighed for at udvide vores koncern og der vil jeg lægge min energi,” Mads Bygballe.

Ruby Rejser har 13 fastansatte, der i øjeblikket arbejder halv tid på arbejdsfordeling. Sidste år omsatte Ruby Rejser for omkring 100 mio. og sendte omkring 13.000 gæster afsted på aktive rejser i Europa.

Sunway-grupper tæller blandt andet også incomingbureauet Travelnorth samt rejsebureauerne DaGama Travel og Magic Tours.

Relaterede artikler:

Dansk rejsebureau sender charterfly til Nordnorge

Dansk rejsegruppe køber krakket bureau

Dansk rejsekoncern opnår rekordregnskab