Rejsegigant laver ny hotelaftale

hotel ferieDen australske Webjet-gruppe, der i Norden og resten af Europa er repræsenteret af Sunhotels, i strategisk partnerskab mellem Sunhotels og Spies ejer, Thomas Cook Group, en af Europas største charterudbydere.

Aftalen indebærer at Sunhotels fremover er ansvarlig for hovedparten af Thomas Cooks Gruppens ’dynamiske’ hotelprodukt. Som en del af aftalen vil ca. 3.000 af Thomas Cooks hotelaftaler på tværs af gruppen overgå til Sunhotels, og dermed også indgå i Sunhotels eksisterende hoteludbud af hoteller verden over. Hotellerne vil fortsat også være til rådighed for Thomas Cook.

Aftalen bygger på det samarbejde, Sunhotels allerede har med den nordiske del af Tomas Cook gruppen (Thomas Cook Northen Europe), der inkluderer Ving i Sverige og Norge, Tjäreborg i Finland, samt Spies i Danmark.

Aftalen giver Thomas Cook mulighed for at fokusere mere på at forøge sin kerneforretning, charterdelen, men Thomas Cook vil samtidigt kunne tilbyde sine kunder en bredere palet af hoteltilbud.

Ved at flytte den direkte kontrahering af dynamiske ferieprodukter til en betroet partner som Sunhotels vil Thomas Cook kunne harmonisere og forenkle sin IT platform samt forretningsgang på de 15 hovedmarkeder og dermed levere omkostningsbesparelser ved at reducere kompleksiteten i sin forretning.

I henhold til aftalen betaler Webjet 21 mio. pund til Thomas Cook for indgåelse af leveringsaftalen, overførslen af hotelkontrakterne til Webjet samt for udgifterne i forbindelse med gennemførslen af aftalen.

Webjet er et såkaldt online digital travel services

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.