Rejseindkøbere tester taxi- og charterfly i Roskilde

NFA CitationTorsdag den 20. juni bliver store flyvedag i Roskilde Lufthavn. Da mødes 120 rejseindkøbere fra store virksomheder og rejsebureauer.

De præsenteres for 8 – 12 forskellige taxifly og charterfly i størrelsen fra 4 til 144 sæder. Forskellige flytyper fra almindelige passagerfly til små business-jets med bløde sæder og benplads som i en limousine.

Rejseindkøbere flyver frem og tilbage med nogle af flyene og resten vurderes i Roskilde, hvor der er mulighed for at prøvesidde alle fly. Desuden vil der være demonstrationsture med deltagende fly.

Bag arrangementet står Erhvervsflyvningens Sammenslutning (ES-DAA) og Roskilde Lufthavn. Erhvervsflyvningens Sammenslutnings medlemmer Air Affairs, Atlantic Airways, Air Taxi Consulting, Copenhagen Airtaxi, Danish Air Transport, North Flying og Sun Air ved JointJet er de selskaber, som fremviser fly og som står for den praktiske del af arrangementet.

De mange taxifly lander i Roskilde kl. 16:30 og kl. 19:00 er der buffet i Roskilde Lufthavns terminal.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.