Rejsejournalister omdanner rejsepris

Anne-Vibeke Isaksen.

Anne-Vibeke Isaksen.

REJSEPRISER: Foreningen Danske Rejsejournalister flytter uddelingen af sin årlige hæderspris fra feriemessen i Bella Center. SOS International afløser Europæiske Rejseforsikring som sponsor for prisen.

Gennem tre årtier har Danske Rejsejournalister årligt uddelt hæderspris til en person, et firma eller en organisation, som på rejseområdet har gjort noget særligt for de danske forbrugere i det forgangne år. Det vil foreningen også gøre fremover. Men tre ting vil være anderledes, når prisen uddeles næste gang, oplyser foreningens formand, Anne-Vibeke Isaksen:

”Danske Rejsejournalister har indledt samarbejde med SOS International som ny sponsor af rejseprisen.

For at skabe yderligere opmærksomhed omkring årets positive initiativer inden for rejsebranchen, vil Danske Rejsejournalister ved den kommende prisoverrækkelse nominere tre mulige prisvindere. De vil alle være til stede ved prisoverrækkelsen, og de får hver især lejlighed til at fortælle om deres tiltag/nye produkt. Herefter kåres en af de tre nominerede til prisvinder.”

Videre siger formanden: ”Rejseprisen er traditionelt blevet uddelt i forbindelse med den årlige rejsemesse i januar i Bella Center, København, “Ferie & Fritid i Bella”, men vil i år blive uddelt 18. oktober på Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen, ligeledes i København.

Vi har haft et godt samarbejde med Bella Center i mange år, men har ønsket at skabe nye rammer omkring uddelingen af vores pris,” siger Anne-Vibeke Isaksen.

Danske Rejsejournalister har cirka 200 medlemmer sammensat af to grupper: mediemedlemmer, der er aktive journalister, skribenter og fotografer, som leverer redaktionelt rejsestof til trykte medier, tv, radio, internetmedier og rejsebøger, samt branchemedlemmer, der primært er personer i rejse- og turismebranchen med ansvar for kontakt til pressen.

De seneste seks års prisvindere er Politikens Forlag (Bogserien Turen går til), Atlantic Link (2012), Gislev Rejser (2011), Club La Santa (2010), Bravo Tours (2009) og Albatros Travel (2008)