Rejsemesse om Stillehavet

TURISME: Sveriges største rejsebureau for rejser til Stillehavsregionen, herunder Australien og New Zealand, har på lørdag i Malmø for første gang messe med 35 udstillere fra otte lande i regionen.

Forbrugermessen Visit Pacific på lørdag i koncerthuset Malmö Live i det centrale Malmø skal sætte Stillehavsregionen på de rejsendes verdenskort.

Arrangør er rejsebureauet Tour Pacific med hovedkontor i Helsingborg. Det har siden sin start i 1993 specialiseret sig i rejser til Australien, New Zealand og østaterne i Stillehavet.

Nu arrangerer Tour Pacific for første gang publikumsmesse for at lokke bl.a. flere svenskere til sine destinationer på den sydlige halvkugle. Messen er åben fra kl. 10-17.

De 35 udstillere er navnlig hoteller og turistkontorer fra Australien, Cook Islands, Fiji, New Zealand, Papua New Guinea, Samoa, Tahiti og Vanuatu.

Tour Pacifics grundlægger, direktør og ejer, Lars Jönsson: ”Som Sveriges førende arrangør af rejser til disse lande vil vi med messen inspirere til ture til disse fantastiske rejsemål. Sammen med vores samarbejdspartnere byder vi lørdag på en forsmag på, hvad rejsemålene kan tilbyde.”

Lars Jönsson håber Visit Pacific kan blive en årlig messe – i første omgang forventer han, at messen på lørdag vil tiltrække 500 gæster. Messen har sin egen hjemmeside: visitpacific.se, hvor der også på dansk fortælles om Visit Pacific-arrangementet.

Omkring halvdelen af Tour Pacifics rejser sælges direkte til kunderne – den anden halvdel sælges via svenske rejsebureauer.