Rekord for Københavns største hotelkæde

Dorte Krak.

Hotelkoncernen Arp-Hansen Hotel Group sætter regnskabsrekord og er på vej til at blive landets største hotelkæde, skriver Iinans ifølge business.dk.

Arp-Hansen Hotel Group har 11 hoteller i København og leverede i 2016 rekordregnskab uden sidestykke i branchen.

Arp-Hansen er på forkant og åbner i løbet af få måneder to store hoteller med samlet over 500 værelser. ”Hotelbranchen har det godt, og vi har udnyttet mulighederne optimalt”, siger Dorte Krak, adm. direktør i Arp-Hansen Hotel Group.

Koncernen tjente sidste år 321 millioner kroner før skat, og det var ifølge Finans en stigning på næsten 30%. Omsætningen steg med 14% til 1,1 milliarder kroner. Rekordoverskuddet betyder, at brødrene Henning og Birger Arp-Hansen, der ejer hotelkoncernen, øger formuen. Ifølge regnskabet udbetales 135 millioner kroner i udbytte til ejerne.

Selskabet har haft stor fordel ved selv at bygge og eje hotellerne, mens de fleste hotelkæder lejer sig ind i de bygninger, hvor de driver hotel.

Ole Egholm, direktør i Dansk Brancheanalyse, der følger og analyserer den økonomiske udvikling på hotelmarkedet, er imponeret over resultatet: ”Der er tale om det bedste resultat i erhvervet nogensinde. Det er særdeles flot af et 100% danskejet selskab”, siger han til Finans.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.