Rekord for Københavns største hotelkæde

Dorte Krak.

Hotelkoncernen Arp-Hansen Hotel Group sætter regnskabsrekord og er på vej til at blive landets største hotelkæde, skriver Iinans ifølge business.dk.

Arp-Hansen Hotel Group har 11 hoteller i København og leverede i 2016 rekordregnskab uden sidestykke i branchen.

Arp-Hansen er på forkant og åbner i løbet af få måneder to store hoteller med samlet over 500 værelser. ”Hotelbranchen har det godt, og vi har udnyttet mulighederne optimalt”, siger Dorte Krak, adm. direktør i Arp-Hansen Hotel Group.

Koncernen tjente sidste år 321 millioner kroner før skat, og det var ifølge Finans en stigning på næsten 30%. Omsætningen steg med 14% til 1,1 milliarder kroner. Rekordoverskuddet betyder, at brødrene Henning og Birger Arp-Hansen, der ejer hotelkoncernen, øger formuen. Ifølge regnskabet udbetales 135 millioner kroner i udbytte til ejerne.

Selskabet har haft stor fordel ved selv at bygge og eje hotellerne, mens de fleste hotelkæder lejer sig ind i de bygninger, hvor de driver hotel.

Ole Egholm, direktør i Dansk Brancheanalyse, der følger og analyserer den økonomiske udvikling på hotelmarkedet, er imponeret over resultatet: ”Der er tale om det bedste resultat i erhvervet nogensinde. Det er særdeles flot af et 100% danskejet selskab”, siger han til Finans.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.