Rekord i Bornholms Lufthavn

Hel nøjagtigt var der et passagertal på 24.799, hvilket er en fremgang på 6.202 passagerer og en fremgang på lige godt 33% i forhold til samme måned sidste år. Faktisk er det mere end 2½ gange flere end i 2004, da der i juli var 9.248 passagerer gennem lufthavnen.

 

Lufthavnen er nu meget tæt på at have slået sin egen rekord fra 2007, da der var knap 240.000 passagerer gennem lufthavnen, idet der nu, set over de seneste 12 mdr., har været 232.630 passagerer igennem.

 

Lufthavnens største kunde, Cimber Sterling, kunne i fredags berette om en fremgang i passagertal, og det er særdeles positivt for hele Bornholm, idet det giver grobund for Cimber Sterlings planer om først at udvide beflyvningen med to fly på hverdage, og herefter fire, så man til november er oppe på 10 flyvninger til København om dagen.

 

Widerøe, som flyver sin 4. sæson til Oslo to gange om ugen og Norwegian der flyver til København fire gange om ugen, kan berette om rigtig gode passagertal. De to selskaber fortsætter til 15. august.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.