Rekord på takeoff.dk

Er der noget der kan få sindene i kog, da er det en nyhed om kabinepersonalet i SAS. Det har vist sig ved tidligere lejligheder, og det viste sig igen i går, da vi her på hjemmesiden tog fat på kabinepersonalets kommentar til, at SAS har genindført varme boller på ruten mellem Bangkok og København.

Det trak både harmdirrende kommentarer og masser af muntre bemærkninger. Historien gik som varmt brød, for nu at blive i det muntre hjørne. I aftes havde 44 skrevet deres kommentarer, mens flere tusinder havde klikket ind.

I det mere muntre hjørne skrev den kendte danske musiker, Michael Hardinger, der i mange år var en del af Shu-bi-dua, i sin kommentar: ”Må jeg bruge denne historie til en sangtekst. Det er morsomt. Grænsen er nået. Man bliver da slidt op, hvis man skal varme nogle i forvejen dødssyge boller i en ovn. Tak SAS.”

Også i Norge greb historien om sig, og boarding. no citerede takeoff og brugte link til siden med hele medlemsbrevet fra CAU s bestyrelse. Det er fortsat muligt at kommentere her på takeoff.dk. Skulle nogen have lyst til at læse den fulde ordlyd af  bestyrelsens brev til kabinepersonalets medlemmer, da kan den findes på cau.dk

Vi fortsætter med både alvorlige og muntre historier fra både ind-og udland her på siden, og har endnu engang fået bevist, at vi er den mest læste hjemmeside om den danske rejsebranche.

 

Læs historien fra i går med alle kommentarerne her

 

Skrevet af redaktionen