Rekordbelægning hos easyJet

easyJet-250-Airbus-fly-lufthavn-800x477Et stærkt sommersalg øger forventningerne til overskuddet i regnskabsåret, der slutter den 30. september 2015. 

easyJets belægningsprocent var 94,4 i august, hvilket er det højeste nogensinde for en måned i easyJet. Passagertallet rundede 7,06 millioner, hvilket også er rekord for easyJet. Det er anden måned i træk, easyJet har over syv millioner passagerer.

Den styrkede omsætning har mere end opvejet de omkostninger, branchen løb ind i tidligere på året med flere afbrydelser i flytrafikken over hele rutenettet, end forventet – særligt i april. Påvirkningen fra to brande i Rom Fiumicino, engangsomkostninger på otte millioner pund til forlig med Eurocontrol og omkostninger i forbindelse med den øgede belægningsprocent.

Overskuddet før skat forventes at blive mellem 675 og 700 millioner pund for regnskabsåret til 30. september 2015, hvor forventningen hidtil var mellem 620 og 660 millioner pund.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.