Rekordregnskab fra Stjernegaard

BURMA asien ferie ballonREJSEBUREAUER: Stjernegaard Rejser har netop præsenteret et flot årsregnskab – med stigning i både omsætning og overskud. Ejeren og den adm. direktør forklarer stigningen med dygtige medarbejdere og en ufravigelig opskrift.

Rejsebrancheanalytiker Ole Egholm er meget imponeret over det netop offentliggjorte regnskab fra Stjernegaard Rejser i Lyngby, der udelukkende laver oversøiske rejser. De tre største rejsemål er Asien, Caribien og Sydamerika.

Til standby.dk siger Ole Egholm: ”Mens vi for nylig har set underskud hos Star Tour, nævneværdig nedgang i indtjeningen hos Spies, Nyhavn Rejser, der har fået barberet 90 pct. af sit overskud væk, og erhvervsrejsebureauer, der ikke lyder alt for optimistiske når man spørger til deres indtjening for 2014, er det fornøjeligt at se Stjernegaards 2014-regnskab.”

Ole Egholm har nærlæst tallene og siger: ”Stjernegaards omsætning voksede over 23 pct. til ca. 120 mio. kr. Bundlinjen slog alle Stjernegaards tidligere rekorder og landede på næsten 7,8 mio. kr. Stjernegaards tidligere indtjeningsrekord var fra forrige regnskabsår – 2013 – og var på 4,9 mio. kr.”

Ole Egholm roser også Stjernegaard Rejsers tydelighed i regnskabet. ”Rejsebureauet har en transparens i regnskaberne, der ligger blandt de bedste i branchen.”

80 pct. af Stjernegaard ejes af den adm. direktør, Asger Domino, mens produktionsdirektør Peter Rønne Nielsen har de resterende 20 pct.

Til standby.dk siger Asger Domino, der købte rejsebureauet for syv år siden: ”Jeg tror det gode resultat for sidste år skyldes en engageret indsats, så vores ca. 7.000 gæster sidste år kom glade hjem fra ferien. Vi har en rimelig simpel filosofi: Det gælder om at give den bedste service og aldrig springe over, hvor gærdet er lavest.”

Asger Domino siger, at han har fået tilbudt at købe andre rejsebureauer, men hidtil har takket nej. ”Skulle vi gøre det, skulle det være et fuldkomment perfekt match – og jeg kan ikke se, hvilket bureau det skulle være.”

Stjernegaard har i alt 24 medarbejdere.

Asger Domino er også formand for bestyrelsen i Danmarks Rejsebureau Forening, der 15. april har sin generalforsamling.