Rekordresultat for Kilroy

rygsækturisterKilroy koncernen leverer et resultat før skat på 53 millioner kroner, hvilket er koncernens bedste nogensinde og skabt på en omsætning på knap 1,6 milliarder kroner.

Rekordresultatet er det femte i træk og frugten af en målrettet indsats for at udvikle koncernens forretningsområder og brands samtidig med fokus på at optimere supportfunktioner på tværs af koncernen.

I løbet af 2013 har koncernen købt mindretalsaktionærerne ud af danske Horizons, der omfatter Kilroy Denmark og Jysk Rejsebureau. Koncernen har endvidere købt en aktiepost på 20% i Frank Students, der er etableret af de finske studenterforeninger med henblik på at sikre særlige fordele for de studerende i Finland.

Kilroy Foundation, der er etableret for at støtte uddannelse i bred forstand, har lanceret sit første projekt i starten af 2014 – en lille forskole i Sydafrika.

Fremover ser koncernen stadig det vigtige i på den ene side at fokusere på professionel rådgivning inden for nicheområder og på den anden side at sikre stordriftsfordele på områder som indkøb, økonomi og teknologi.

Koncernen forventer, at 2014 bliver et udfordrende år, men at der stadig er mulighed for en tilfredsstillende udvikling.