Rekordresultat for Lufthansa Group

Lufthansa koncernen øgede sin samlede omsætning for året første ni måneder med 12,1% til 26,8 milliarder Euro – koncernens bedste ni-måneders resultat nogensinde.

“Vi opnåede endnu en rekordindtjening i de første tre kvartaler af 2017”, siger Carsten Spohr, formand for Deutsche Lufthansa AG. ”Det er et resultat, som giver os muligheden for de investeringer og den vækst, vi skal bruge for at spille en aktiv rolle i konsolideringen af det europæiske luftfartsmarked og til fortsat at investere i selskabets fremtid”.

Trods en stigende kapacitet med 11,7%, forbedredes gruppens gennemsnitlige load factor med 2,1 procentpoint.

Enhedsomkostningerne bortset fra brændstof og valuta blev reduceret med 0,8% og gruppens flyselskaber opnåede højere load factors og yields end i andre år for alle væsentlige trafikregioner.

Nettooverskuddet for de første ni måneder af 2017 blev 1,85 milliarder Euro – stort set på niveau for samme periode sidste år, hvor resultatet også omfattede en ekstraordinær indtægt på 713 millioner Euro.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.