Rekordresultat for Lufthansa Group

Lufthansa koncernen øgede sin samlede omsætning for året første ni måneder med 12,1% til 26,8 milliarder Euro – koncernens bedste ni-måneders resultat nogensinde.

“Vi opnåede endnu en rekordindtjening i de første tre kvartaler af 2017”, siger Carsten Spohr, formand for Deutsche Lufthansa AG. ”Det er et resultat, som giver os muligheden for de investeringer og den vækst, vi skal bruge for at spille en aktiv rolle i konsolideringen af det europæiske luftfartsmarked og til fortsat at investere i selskabets fremtid”.

Trods en stigende kapacitet med 11,7%, forbedredes gruppens gennemsnitlige load factor med 2,1 procentpoint.

Enhedsomkostningerne bortset fra brændstof og valuta blev reduceret med 0,8% og gruppens flyselskaber opnåede højere load factors og yields end i andre år for alle væsentlige trafikregioner.

Nettooverskuddet for de første ni måneder af 2017 blev 1,85 milliarder Euro – stort set på niveau for samme periode sidste år, hvor resultatet også omfattede en ekstraordinær indtægt på 713 millioner Euro.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.