Rekordresultat for Nordic Choice Hotels

Centralpostbygningen i København – et kommende Choice-hotel.

HOTELLER: Hotelkæde med tre nye hoteller på vej i Danmark oplevede stor fremgang i 2016.

2016 blev et historisk godt år for Nordic Choice Hotels. Hotelkæden fik en omsætning på 9,1 mia. norske kroner – en vækst på ni procent i forhold til året før, mens resultatet lød på 306 mio. norske kroner. Det er en vækst på 39 procent i forhold til året før og kædens hidtil bedste resultat.

Nordic Choice Hotels vandt i 2016 en række vigtige kontrakter i de skandinaviske hovedstæder – heraf tre i København.

Kæden har overtaget Hilton-hotellet i Københavns Lufthavn – det er netop omdannet til et Clarion-hotel, og desuden opføres et nyt Comfort-hotel med omkring 500 værelser i lufthavnen. Nordic Choice Hotels har også overtaget den over 100 år gamle Centralpostbygning midt i København. Den skal ombygges til et hotel med 400 værelser. De to nye danske hoteller ventes at åbne i 2020.

”Med vores strategiske målsætning om en markedsandel på 35 procent i de store byer inden 2020 blev 2016 et strategisk vigtigt år for Nordic Choice Hotels,” siger Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels.

Foruden Comfort-hotellet i lufthavnen driver Nordic Choice Hotels i dag fire andre hoteller i hovedstadsområdet – Hotel Skt. Petri, Comfort Hotel Vesterbro, Quality Hotel Høje Taastrup og Quality Airport Hotel i Kastrup.

Nordic Choice Hotels er stiftet og ejes af den farverige norske rigmand Petter A. Stordalen, der allerede som 12-årig blev kåret til Norges bedste jordbærsælger og åbnede sig første hotel som 34-årig.