Rekordsøgning på nettet i juli

Juli måned var rekordmåned for rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk. Der blev registreret godt 450.000 besøg fra rejseinteresserede danskere, som søgte efter billige flybilletter og afbudsrejser. Det er en stigning på 32% i forhold til samme måned året før, hvor 340.000 danskere lagde vejen forbi.

 

”Vi kan se af vore statistikker, at der har været et meget stort antal søgninger i juli måned, og ifølge de foreløbige tilbagemeldinger er rigtig mange forespørgsler og søgninger blevet konverteret til bookinger hos rejsearrangørerne”, siger adm. direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk.

 

”Men tydeligvis har den store aktivitet ikke været konstant hele måneden. Først på måneden og sidst på måneden var der relativt stor aktivitet, og det er vores opfattelse, at SP-pengene gav stor aktivitet først i juli, mens det dårlige sommervejr resulterede i mange søgninger sidst på måneden, som sidste mulighed for at finde en rejse til sol og varme, inden skoleferien sluttede”, vurderer Ole Stouby.

 

Tendensen med rekordmange rejsebestillinger p.g.a. det dårlige sommervejr er ikke kun et dansk fænomen. Således var juli måned i London Heathrow den 3. største måned nogensinde trods finanskrise og store problemer hos British Airways. Den britiske storlufthavn angiver også det dårlige sommervejr i Nordeuropa som årsag til det overraskende store passagertal.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.