Rekordsalg i charterrejser på Ferie for Alle

De fem store charterbureauer på feriemessen i Herning melder alle om rekordsalg. Mallorca, Kreta og Tyrkiet hitter til sommer.

”Allerede fredag lå vi 20-25% højere i antallet af solgte charterrejser end på sidste års feriemesse”, lyder det fra Spies og ifølge salgschef Keld Gadegaard har man samlet solgt mere end 1.000 rejser på messen.

Salgsrekorderne går igen hos Falk Lauritsen, Primo Tours, Star Tour og Bravo Tours.

”Det har været helt forrygende. Mange af vores kunder har været på messen, og vi kan se, at der er solgt af hele vores rejseudbud. Lige fra de velkendte charterdestinationer til golfrejser og oversøiske rejser”, siger direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours, der melder om omkring 1.700 solgte rejser på messen.

Rejsebureauernes Top 3 over populære charterdestinationer er nogenlunde ens. Det er især Mallorca, Kreta og Alanya i Tyrkiet, der kan se frem til at få danskere på besøg i sommerferien.

Da dørene lukkede søndag, var besøgstallet på messen nået op på 63.840. Der var 1.031 udstillere fra over 30 lande og det gør Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning til Skandinaviens største Ferie- og rejsemesse.