Rekordsommer på Øresundsbron

øresundsbronSommeren er højsæson på Øresundsbron, hvor fritidsrejsende udgør en større andel af trafikken end på noget andet tidspunkt af året. 2015 blev det til rekord efter rekord.

Lørdag den 18. juni blev der sat ny døgnrekord, da 30.955 køretøjer kørte over broen. I hele juli kørte 803.900 biler over broen, hvilket er månedsrekord.

Juli var også rekord for antal nye BroPas-aftaler for fritidskunder på en måned. Det betød 8.215 nye BroPas-kunder i juli. Totalt har Øresundsbron nu 355.000 BroPas-kunder. I løbet af juni og august passerede 650.000 over broen med BroPas, skriver Fokus Øresund..

Øresundsbrons fritidskunder lokkes primært af de traditionelle udflugtsmål. Svenskere tager gerne til Tivoli, Bakken, BonBon-land og Den Blå Planet. Danskere har besøgt Emporia, Skånes Djurpark og Tosselilla.

Men svenskere og danskere finder også rejsemål udenfor de traditionelle mål. I København er Konditori Marie Antoinette blevet en ny favorit for svenskerne. For de lidt mere eventyrlystne danskere, er det Tykarpsgrottan i Skåne der trækker besøgende.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.