Renovering af Zleep i Ballerup

zleep ballerupAlle 129 værelser og fællesfaciliteterne på Zleep Hotel Ballerup er nu renoveret efter ni års drift. Hotellet blev bygget i 2007, og selv om alle faciliteterne var flot vedligeholdt, har det pyntet med en finpudsning.

For at vedligeholde standarden er 2. og 3. etage renoveret i sommeren i 2015; stueetagen og 1. etage om vinteren, og i forlængelse heraf er morgenmadsrestauranten og receptionen moderniseret i 2016.

”Nogle af værelserne har vi jo allerede kunnet vise frem, og de er blevet taget godt imod af vores gæster. Fællesarealer og receptionsområde er omdannet til et nyt miljø, der skaber rum, som gæsterne bliver glade for. Ud over bedre loungemøbler, er det planen at sætte bordfodbold op, så pulsen også kan komme lidt op”, fortæller Lene Toft, hotelchef på Zleep Hotel Ballerup.

Zleep Hotels blev skabt i 2003 og konceptet har været det samme siden da: At give alle mulighed for og råd til at få en rigtig hoteloplevelse. Værelserne indeholder alt det, man har brug for, for at kunne slappe af og få en god nats søvn.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.