Revenue Manager hos Zleep Hotels

Ghita Hessellund Hansen.

Ghita Hessellund Hansen.

For at styrke Zleep Hotels arbejde med optimering af prissætning, har virksomheden ansat Ghita Hessellund Hansen, der har stor erfaring fra hotelbranchen.

Hun har hovedsageligt haft fokus på revenue management og ikke mindst market intelligence. De seneste 10 år som Revenue Office Manager for Carlson Rezidor Hotel Group Danmark og Malmö samt Revenue Manager for Radisson Blu hotellerne i København

”Zleep Hotels er en innovativ hotelkæde med nye hotelprojekter de kommende år. Denne udvikling glæder jeg mig til at tage aktivt del i, og jeg ser frem til at følge den positive udvikling inden for turisme og øget hotelkapacitet. Vi skal sikre Zleep Hotels en stærk positionering i et marked, der vokser specielt meget på ’value-hoteller’ de kommende år”, siger Ghita Hessellund Hansen.

Foruden personlige kompetencer anvendes prisoptimeringssystemet Duetto, som gør brug af big data til at forecaste efterspørgsel.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.