Robotter byder velkommen på cruise

0

Pepper-robot-foto-Costa-CruisesCRUISE: Costa Cruises bringer sit servicekoncept op på et nyt niveau, når man som det første krydstogtrederi lancerer menneskelige robotter ombord.

Robotterne, som kaldes Pepper, får til opgave at vejlede passagererne og kan interagere med gæsterne på tre sprog. Costa Diadema bliver det første skib med robotter i tide til sommerens krydstogter i Middelhavet.

”Med robotterne viser Costa Cruises, at de vil være først med innovative og digitale løsninger. Det er en spændende lancering, som jeg tror kan blive et både sjovt og værdsat indslag på et krydstogt”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Robotterne blev skabt i 2014 i Japan af Softbank og Aldebaran og er de første menneskelignende robotter, som kan genkende ægte følelser, analysere nuancer i en stemme og tilpasse sig derefter.

Robotterne kan kommunikere på engelsk, tysk og italiensk. Når gæsterne går ombord, vil de være til stede og hjælpe med at finde rundt. Bl.a. kan de give tips om restauranter, underholdning ombord og udflugter i land.

Costa Diadema sejler i Middelhavet med ophold i bl.a. Barcelona, Marseille, Rom og Mallorca. Med Spies kan krydstogterne bookes som en krydstogtspakke, hvor fly, krydstogt og en hotelovernatning indgår.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz