Rolling Stones spiller jazz på Hotel Danmark

Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Rolling Stones musikere spiller på Hotel Danmarks nye jazzklub ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ tre aftener i denne uge. 

Stones er i København for at spille arenakoncert i Parken, men har også tætte bånd til jazzverdenen. Bandets tenorsaxofonist de seneste 15 år, Tim Ries, er initiativtager til ’The Rolling Stones Project’, som er intimkoncerter på små lokale venues. Her spilles jazzversioner af klassiske Rolling Stones numre, ofte med lokale gæstemusikere.

Nyrenoverede boutique hotel, Hotel Danmark, åbnede sammen med jazzmusiker Niels Lan Doky den nye jazzklub ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ i sidste måned. ’The Rolling Stones Project’ kontaktede klubben for muligheden for at spille der.

”Niels er en af Danmarks mest anerkendte jazzmusikere og har et stort netværk i jazzverdenen. Derfor kommer det ikke bag på os at Tim Ries fra Rolling Stones har valgt ’Niels Lan Doky International Jazz Collective’ til intimkoncertene”, siger salgs- og marketingdirektør hos Brøchner Hotels, Tanja Ibsen Nørskov.

Niels Lan Doky fortæller, at trommeslager i Stones, Charlie Watts, var en af Londons mest anerkendte jazztrommeslagere inden han kom med i bandet. ”Derudover har andre prominente jazzmusikere været en del af bandet, ligesom anerkendte jazzmusikere har medvirket på bandets albums”, slutter Niels Lan Doky.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.