Ros til nye passagerrettigheder

DOT foreslår en bred vifte at nye tiltag, som blandt andet omfatter øget kompensation til passagerer, som rammes af overbooking, mulighed for passagerer til at bestille og afbestille flyreservationer indtil 24 timer før afrejse uden gebyr, krav om fuld og tydelig præsentation af selskabernes gebyr for indskrevet bagage, så vel som erstatning og betaling af direkte omkostninger, når bagagen ikke leveres til tiden, krav om fair annoncering af billetpriser, forbud mod at øge prisen efter billetten er solgt, samt klare informationer i god tid ved ændringer i afrejsetider og aflysninger.

 

BTCs bestyrelsesformand, Kevin Mitchell, roser DOTs generalsekretær LaHood for sin fortsatte indsats på forbrugernes vegne, og kalder forslagene både fornuftige og vel afstemte. 

 

BTC blev stiftet i 1994 for at sikre rejsebranchen større gennemsigtighed og ændring af myndighedernes politikker til fordel for forbrugerne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.