Royal Air Maroc direkte til København

Når flyselskabet sidst i marts genåbner ruten mellem Casablanca og Københavns Lufthavn bliver det med direkte flyvninger – oprindeligt ville selskabet have mellemlandet i Berlin.

Royal Air Maroc flyver fra 31. marts direkte tre gange om ugen fra Casablanca til såvel København som Stockholm.

Ved præsentationen af den nye rute, sagde Royal Air Maroc i oktober, at der ville blive en mellemlanding i Berlin når flyet kom fra Casablanca mod København. Selskabet, der vil flyve ruten med nye B737’ere, har netop meddelt, at man dropper mellemlandingen.

”Vi vil gerne flyve dagligt mellem Casablanca og København, men det vil kræve støtte til markedsføring fra f.eks. Københavns Lufthavn, som vi har talt med om den nye rute de seneste to år,” sagde Mourad El Kanabi, vicepræsident for RAM’s salg i Europa, i oktober til standby.dk.

Årligt rejser ca. 30.000 fra Danmark til Marokko – RAM håber på mindst 50.000 årlige passagerer på den nye rute. Op mod 25% af passagererne forventes at flyve videre fra Casablanca til RAM’s afrikanske destinationer – selskabet betjener 25 lufthavne i 20 afrikanske lande, navnlig i Vestafrika, men selskabet har også planer om at åbne på Østafrika, bl.a. Kenya og Tanzania.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.