Royal Carribean satser på Østen

Royal Caribbean offentliggør nu, at man vil åbne to nye kontorer i henholdsvis Beijing og Guangzhou.

  

”Satsningen er bevis på vores ambition på det kinesiske marked, og betydningen af regionen for vores globale vækst”, sier Roar Meidal, adm. direktør i RCCL.

  

De nye kontorer er rederiets andet og tredje i Kina. I juli 2007 åbnede selskabets Shanghai-kontor. De nye kontorene understreker den økte betydningen av det kinesiske markedet og dets rolle i selskapets internasjonale vekststrategi.

  

De nye kontorer udvider selskabets rækkevidde og er lokaliseret centralt i de kommercielle distrikter i begge byerne, og i nærheden af flere rejsebureauer.

  

”Vores første Asien-sæson var en stor succes, og vores nye kontorer vil nå flere kunder og rejsebureauer rundt om i Kina”, siger Roar Meidal. De nye kontorer sælger Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Cruises. RCIs Legend of the Seas sejler fra Shanghais cruisetermial i starten af februar. Azamara Quest sejler til havne som Canton og Shanghai i løbet af dets første sæson i Asien som starter til januar.

  

Efterspørgslen i Norden efter cruiseferie med RCCL vokser. Blandt andet har kortcruise i Norden været en succes. I 2009 tilbyder RCCL 29 afgange fra Oslo, Stockholm og København med Vision of the Seas.

  

Skrevet af Flemming Juul