Årsag til flystyrt endnu uafklaret

Pressemødet startede i Madrid med næsten en times forsinkelse, og blev indledt med et minuts stilhed, til minde om de 153 ofre for katatrofen.

 

Spanairs topchef, svenske Marcus Hedbom, forklarede, at man fra flyselskabets side ikke ville ”spekulere i årsagerne til katastrofen” da man anser det for ”ufølsomt” overfor de efterladte.

 

Og ifølge flere medier hersker der vrede og frustration blandt de efterladte, som nu deltager i identificeringen af de 153 flyofre. Vreden retter sig mod Spanair, på baggrund af bl.a. spekulationer i pressen om, at flyet havde tekniske problemer og var på vej til at blive taget ud af drift. Begge dele blev dog afvist af flyselskabets tekniske direktør tidligere i dag.

 

Fra SAS var koncernchef Mats Jansson til stede, sammen med John Dueholm, der sidder i SAS-koncernledelsen og er bestyelsesformand i Spanair. Begge var synligt berørte. Jansson forklarede på pressemødet, at han var til stede for personligt at sikre sig, alle ressourcer bliver sat ind på at hjælpe tilskadekomne og pårørende bedst muligt.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.