Rundt i Danmark på netværks- og inspirationsdag

Mette Pettersson (til venstre) og Direktør Marlene H. Sylvester-Hvid (til højre) fra Danske Konferencecentre viste vej til en konkurrence på Margueritruten.

Under overskriften “Keder du dig lidt på de traditionelle messer…” havde Danske Konferencecentre inviteret til netværks- og inspirationsdag i Øksnehallen i København, hvor 430 mødebestillere havde tilmeldt sig.

Formiddagen var sat af til at samle inspiration hos de 55 udstillere, hvor flere havde været meget kreative med præsentationen af deres kursussted.

Som gode afbræk i de mange netværksdialoger, blev der inviteret til fælles gospelsang fra scenen i aktivitetsområdet, og ved at følge Margueritruten kunne et pas med alle stempler fra ruten give adgang til at deltage i konkurrencen om 5 x weekendophold fra udstillerne.

Også buffeten tog deltagerne med rundt i Danmark med  egnsretter. Der blev budt på både sønderjyske ringriderpølser, Sol over Gudhjem og rødgrød med fløde, så ingen gik vist sultne hjem den dag.

Netværks- & inspirationsdagen var absolut ikke som de traditionelle messer med højt støjniveau og stande i forskellige udformninger, men foregik i en rolig atmosfære, hvor alle kursus- og konferencestederne havde samme vilkår for at præsentere sig, og ifølge flere af udstillerne havde de fået konkrete forespørgsler på kommende arrangementer.

Severin bød på smagsprøver fra Fyn bl.a. Brændt Middelfart-sne og saltet Lillebælt skum.

Lisbeth Simonsen (til venstre) og Marlene Sønderhaug (til højre) fra Cirkusbygningen, som er nyt medlem hos Danske Konferencecentre. Cirkusbygningen har i øvrigt premiere på deres nye show “Entourage” 1. september

Teamet fra Danske Konferencecentre på scenen inden gospel-sangen.

Bautahøj havde bitavler med fra deres bistader på stedet – honningen herfra sælges i deres hotelshop på stedet.

Munkebjerg Hotel var repræsenteret af Key Account Managers Thomas Hoffmann og Rikke Poulin bød på hjemmelavede brownies med guldstøv fra hotellets egen konditor.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.