Rungsted kro lukker igen

rungsted kroKROLUKNING: Kun fem måneder efter restaurering og ombygning af den gamle kro for 10 mio. kr. giver forpagter og kendt køkkenchef op.

Efter et år med håndværkere og restaurering af det oprindelige gamle bindingsværk, en ombygning til mere end 10 mio. kroner åbnede Rungsted kro i november med den kendte køkkenchef Jan Cocotte-Pedersen ved roret.

Forventningerne var store. Først kom julen og så kom foråret, men gæsterne kom ikke. Først var der lagt op til et ”mini-Søllerød Kro” koncept, hvor Jan Pedersen også har været køkkenchef.

Da det ikke gik, prøvede man mere almindelig kromad, men da var det for sent at sadle om, og konkurrencen fra de mange restauranter på Rungsted Havn var åbenbart for hård.

Ejendomsselskabet bag kroen siden 2010 forventer, at man i løbet af kort tid vil kunne have en ny forpagter til den traditionsrige kro, nabo til Karen Blixens Rungstedlund.