Ryanair åbner Berlin-Billund

Ryanair åbnede i weekenden en ny rute til Billund fra Berlin, med afgange mandage og fredage, som øges til fire ugentlige afgange i november.

Billund Lufthavns Berlin-rute med airberlin blev stoppet i slutningen af februar som led i det tyske flyselskabs kamp for om muligt at overleve.

Ryanair havde oprindeligt planlagt at starte på ruten med vinterfartplanen i slutningen af oktober, men har på grund af airberlins stop og et fornuftigt kundeunderleg valgt at starte allerede.

Ud over Berlin åbner Ryanair i vinterfartplanen en rute mellem Billund og Poznan i Polen, hvilket bringer selskabets rutenet fra Billund op på seks destinationer – Alicante, Berlin, Budapest, London-Stansted, Malaga og Poznan.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.