Ryanair åbner mellem Gdansk og Aarhus

Foto: Aarhus Airport.

På søndag indvier Aarhus Airport og Ryanair en ny rute mellem Aarhus og Gdansk i Polen. Behovet er i høj grad til stede hos både erhvervsliv og lokalbefolkning i Østjylland. 

”Aarhus Airport er primært en erhvervslufthavn, og i løbende dialog med områdets virksomheder omkring etablering af nye ruter. Denne gang er vi meget glade for at kunne honorere et konkret ønske om direkte forbindelse mellem Aarhus og Polen. Flere store virksomheder i Østjylland har filialer, kontorer og produktion i Polen”, siger bestyrelsesformand i Aarhus Airport Torben Boldsen.

”Der er desuden flere polakker i Østjylland end noget andet sted i Danmark. Det udgør en begrundelse for at etablere ruten, ligesom vi har en forventning om, at østjyderne vil falde for meget smukke Gdansk,” tilføjer bestyrelsesformanden.

Den nye rute støtter Aarhus Airports ambition om at forbinde Østjylland med populære storbyer i Europa.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.