Ryanair forbyder Momondo at sælge deres billetter

0

ryanairLUFTFART: Ryanair har valgt at tilbagekalde en licensaftale med Momondo. Det sker, fordi Momondo har linket til uautoriserede hjemmesider.

Det skal ikke længere være muligt at finde Ryanair billetter gennem Momondo. Ifølge flyselskabet har Momondo linket til uautoriserede hjemmesider, herunder Opodo og CheapOair, og det tager Ryanair nu konsekvensen af.

Ryanair råder lige nu forbrugere til at købe deres flybilletter direkte på flyselskabets hjemmeside, og på hjemmesiden har kommunikationschef, Robin Kiely, sagt: ”Momondo har tydeligt brudt deres kontrakt ved aktivt at linke til uautoriserede hjemmesider. Vi har trukket licensen tilbage for at undgå, at flere kunder bliver vildledt.”

Desuden skriver Ryanair, at de ingen aftale har med hverken Opodo eller CheapOair på trods af, at hjemmesiderne sælger flyselskabets billetter.

Tidligere på måneden beskyldte Ryanair hjemmesiden eDreams for at reklamere for flyafgange, der ikke eksisterede.

I marts slog UK Advertising Standards Authority fast, at eDreams og Opodos reklamer på Google var vildledende for forbrugere.

Lasse Skole Hansen, Momondos PR Manager i Danmark understreger overfor standby.dk:

”Momondo er blot en prissammenligningsside, så vi har aldrig solgt Ryanairs eller andres billetter. Vi viser blot vores brugere alle tilgængelige priser online.”

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz