Ryanair i København bekymrer ikke Easyjet

easyjet-ny-bemaling-800x438

Godt nok begynder Ryanair med ruter til Københavns Lufthavn, men det giver ikke løftede øjenbryn hos en af hovedkonkurrenterne, Easyjet, der har 12 ruter fra lufthavnen.

”Det drejer sig om at holde fokus på ens forretningsmodel, og hvor man tjener pengene. Easyjet og Ryanair har ikke ens forretningsmodeller, derfor er vi ikke bekymret over at Ryanair nu kommer til Københavns Lufthavn, der også er en vigtig lufthavn for Easyjet.”

Det sagde Easyjets kommercielle direktør, Catherine Lynn, på luftartssammenkomst i går i Dublin. Easyjet var sidste år 3. største flyselskab i Københavns Lufthavn med 1,5 mio. passagerer.

Hun tilføjede, at Easyjet ikke har planer om at åbne på f.eks. Billund Lufthavn – eller at begynde at flyve langruter.

I kommentar til at Air France og KLM arbejder med at gøre deres lavprisselskab, Transavia, større med flere ruter sagde Catherine Lynn i sit indlæg på konferencen:

”Air France og KLM’s såkaldte lavprisselskab, Transavia, er så meget bagud i forhold til publikums kendskabsgrad til Transavia, at det kun vil værre op ad bakke for dem.”

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.