Ryanair lokker piloter ’hjem’ med bedre løn

Lavprisselskabet har udsendt en henvendelse til tidligere Ryanair piloter om at komme tilbage når problemerne med ferieafviklingen er overstået.

Det er Ryanairs flight operation manager Elaine Griffin, der har henvendt sig til de tidligere piloter og har lovet både bedre løn og forbedrede arbejdsbetingelser. Ryanair har angiveligt sidste uge antaget 45 piloter, så det samlede antal ansættelser i år når op på 860.

I en e-mail, som Elaine Griffin har udsendt og som avisen The Telegraph har læst, skriver hun: “Jeg håber du har det godt siden du forlod Ryanair. Mit navn ar Elaine Griffin og jeg er ny flight ops bases manager i Ryanair. Vores team er en del af den indsats, som skal ændre den måde, selskabet samarbejder og belønner piloterne, forbedrer deres arbejdsbetingelser og karrieremuligheder”.

“Måske har du ikke været opmærksom på de betydelige ændringer, der sker hos Ryanair. Vi har forhøjet lønningerne til både kaptajner og styrmænd med omkring 20% og fremmet betingelserne for planlægning af bemanding, ledelse på baserne og uddannelse”.

“Skulle du være interesseret i en samtale om at returnere til Ryanair, vil vi være glade for at høre fra dig”.

Flyselskabet nævner også, at den tidligere head of operations Peter Bellew er kommet tilbage for at stå for omlægningen fra 1. december. Han har netop forladt sin chef-post hos Malaysia Airlines, der beskriver hans flytning som ganske uventet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.