Ryanair lokker piloter ’hjem’ med bedre løn

Lavprisselskabet har udsendt en henvendelse til tidligere Ryanair piloter om at komme tilbage når problemerne med ferieafviklingen er overstået.

Det er Ryanairs flight operation manager Elaine Griffin, der har henvendt sig til de tidligere piloter og har lovet både bedre løn og forbedrede arbejdsbetingelser. Ryanair har angiveligt sidste uge antaget 45 piloter, så det samlede antal ansættelser i år når op på 860.

I en e-mail, som Elaine Griffin har udsendt og som avisen The Telegraph har læst, skriver hun: “Jeg håber du har det godt siden du forlod Ryanair. Mit navn ar Elaine Griffin og jeg er ny flight ops bases manager i Ryanair. Vores team er en del af den indsats, som skal ændre den måde, selskabet samarbejder og belønner piloterne, forbedrer deres arbejdsbetingelser og karrieremuligheder”.

“Måske har du ikke været opmærksom på de betydelige ændringer, der sker hos Ryanair. Vi har forhøjet lønningerne til både kaptajner og styrmænd med omkring 20% og fremmet betingelserne for planlægning af bemanding, ledelse på baserne og uddannelse”.

“Skulle du være interesseret i en samtale om at returnere til Ryanair, vil vi være glade for at høre fra dig”.

Flyselskabet nævner også, at den tidligere head of operations Peter Bellew er kommet tilbage for at stå for omlægningen fra 1. december. Han har netop forladt sin chef-post hos Malaysia Airlines, der beskriver hans flytning som ganske uventet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.