Ryanair næsten færdig med ombookninger

Lavprisselskabet har opdateret processen med ændringerne for de 18.000 flyafgange mellem november og marts, hvor 97% af kundernes refusioner eller ombookninger nu er gennemført.

Ryanair opfordrer de resterende kunder til at tage kontakt til flyselskabet så hurtigt som muligt.

For september og oktober aflysningerne har alle 315.000 kunder modtaget e-mail og over 313.000 ombookninger eller refusioner (99,4%) er blevet behandlet. De resterende 2.000 kunder har endnu ikke kontaktet Ryanair

For ændringer i vintertrafikprogrammet har alle 400.000 kunder modtaget e-mail og over 384.000 ombookninger eller refusioner (96%) er blevet behandlet. De resterende 16.000 har endnu ikke kontaktet selskabet.

Ryanairs Kenny Jacobs: “Vi har nu behandlet 96% af anmodningerne om refusioner eller ombookninger fra kunder, der er ramt af vores vinterplanlægningsændringer, og vi opfordrer de resterende 16.000 til at kontakte os så hurtigt som muligt”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.