Ryanair skaber rutenetværk i Rom

Lavprisselskabet har præsenteret sine første netværksforbindelser i Roms Fiumicino Lufthavn, hvilket giver kunderne et større udvalg af destinationer.

Ryanairs kunder kan finde og booke flyforbindelser i Roms Fiumicino på Ryanairs webside foreløbigt til selskabets 10 ruter fra Rom.

Der er forbindelser til Alicante, Barcelona, Bari, Bruxelles, Catania, Comiso, Malta og Palermo, og der kommer flere til, lover selskabet.

Al transfer foregår på ‘airside’ og der er ikke længere behov for at tjekke ud og tjekke ind for eksempel af hensyn til indskrevet bagage. Bagagen vil fremover blive sendt direkte til slutdestinationen.

Kommerciel chef David O’Brien: ”Vi er fortsat i forhandlinger med Aer Lingus og Norwegian med henblik på at etablere sømløse forbindelser med andre flyselskaber senere på året”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.