Ryanair skifter chef i Norden

Hans Jørgen Elnæs.

Hans Jørgen Elnæs.

Efter fem år på posten takker Ryanairs gravide nordiske chef af som salgs- og marketingsansvarlig – hun afløses af en nordmand, der tidligere har været hos brasilianske Varig og senest Qatar Airways.

Ryanair har ansat norske Hans Jørgen Elnæs som ny salgs- og marketingschef i Norden og i Baltikum. Han afløser finske Elina Hakkarainen.

Elina Hakkarainen har haft mere end travlt for Ryanair de seneste måneder – ikke mindst i Danmark i forbindelse med planerne om den senere opgivne base i Københavns Lufthavn.

Men Elina Hakkarainen har også haft tid til andet i perioden – derfor går hun med månedens udgang på barselsorlov, oplyser hun til standby.dk

Hans Jørgen Elnæs bringer sin snart 30-årige erfaring i luftfart til Ryanair som ny chef for selskabet i Norden og Baltikum.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.