Ryanair vandt første omgang

2

Ryanair, københavns lufthavnOPGØR: Det lykkedes i går selskabets advokater at få opgøret om fysisk blokade ved første Ryanair ankomst i København flyttet til byretten frem for Arbejdsretten, som fagforeningerne havde ønsket.

Afgørelsen af om danske fagforeningsfolk lavede ulovlig fysisk blokade, da Ryanairs første fly skulle tilbage til Dublin, skal nu afgøres i Københavns Byret, beretter avisen.dk.

Fagforeningens advokat forsøgte at få sagen afvist eller behandlet i Arbejdsretten, men den gik ikke. Dommeren i byretten afgjorde, at den sag hører hjemme i byretten, hvor der nu i det videre forløb skal afhøres vidner, bl.a. talsmanden for dem, der deltog i blokaden og en pilot fra Ryanair, som forsøgte at få flyet af sted til tiden.

Sagen i Arbejdsretten, hvor LO-fagforeningerne kæmper for retten til blokade af Ryanair for ikke at have nogen overenskomst fra sin nye danske base, kommer første gang for i Arbejdsretten 12. maj, men det er helt uklart hvor længen den kan trække ud.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Ryanair vandt første omgang"

Notify of
avatar
SE210
SE210

Med overgangen til det normale retssystem er Ryanair i hjemlige omgivelser.

Sagen kommer at blive anket og trukket i langdrag i en uendelighed.

ltvm
ltvm

Ja det kan være “prisen” for at leve i et demokrati / retssamfund… om det bliver i uendelighed ved jeg ikke men det kan godt være frustrerende for den som gerne vil have en afgørelse. En grundregel er jo at enhver har mulighed for at få prøvet sin sag ved mindst 2 instanser, det vil sige byretten / landsretten eller landsretten / højesteret så ja, det kan godt trække ud.

wpDiscuz