Ryanair vil åbne atlantflyvninger

Ryanair 737-MAX 8 ArtworkDet irske lavprisselskab har planer om at etablere transatlantiske flyvninger til priser på £10, som led i selskabets femårige vækststrategi.

Flyselskabets bestyrelse har godkendt planer om at flyve mellem 14 europæiske byer til lige så mange byer i USA. Blandt de udpegede destinationer er New York, Boston, Chicago og Miami fra London Stansted, Dublin og Berlin, skriver The Guardian.

Atlantflyvningerne kan sættes i gang om 4-5 år, når det er lykkedes flyselskabet at købe en passende flåde af langdistancefly.

Ryanair tager ved lære af ’lillebror’ Norwegian, som blandt andet flyver til lavpris fra London Gatwick til New York – en rute, der af Gatwicks topchef Stewart Wingate beskrives som en ’game-changer’ på de givtige atlant-flyvninger, som hidtil har været domineret af selskaber som British Airways, American Airlines og Virgin Atlantic.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.