Ryanair vil lave pakkerejser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUFTFART: Ryanair er gået sammen med det spanske rejsebureau, Logitravel, om at kreere pakkerejser via Ryanairs hjemmeside.

Ryanair vil ikke længere kun sælge flyrejser, men er nu gået sammen med et spansk rejsebureau og World2Meet om at sælge pakkerejser under navnet Ryanair Holidays.

De nye rejser skal, ligesom almindelige charterrejser, indeholde fly, hotel og transfer. Lige nu udbydes pakkerejser gennem Ryanair kun i Storbritannien, Irland og Tyskland, men projektet skal allerede i 2017 tilbydes i flere lande.

”Kunder har betalt for meget for pakkerejser i årevis, og flere og flere vælger at sammensætte deres egne rejser. Ryanairs kunder kan i forvejen nyde det største rutenet i Europa, og med Ryanair Holidays kan kunderne nu vælge mellem 3-5-stjernede hoteller. Det er ideelt for last-minut-rejser,” siger marketingchef hos Ryan Air Kenneth Jacobs.

Ifølge Ryanair vil pakkerejserne blive udbudt til de lavest mulige priser, og charterbranchen kan derfor se frem til øget konkurrence, hvis og såfremt Ryanair Holidays bliver en realitet i Danmark.

Tidligere på året lancerede Ryanair også Ryanair Biludlejning og Ryanair Rooms, og de fortalte dengang, at kunder i stigende grad tilvælger produkter som disse og altså ikke længere kun flyrejser.