Ryanairs piloter afviser løntilbud

62% af de små 500 piloter, der er tilknyttet Ryanair på hovedbasen i London Stansted, har stemt nej til ledelsens tilbud om en betydelig lønstigning.

Piloterne sagde nej tak til lønstigninger på mellem 11.000 og 22.000 pund, fordi de i langt højere grad er interesseret i omlægninger og forbedringer i deres ansættelsesvilkår, skriver finans.dk.

Forhandlingerne har strakt sig over en længere periode, men har taget fart på grund af, at Ryanair har måttet aflyse tusinder af flyvninger, hvilket har ramt omkring 700.000 passagerer over hele Europa. Årsagen var dårlig planlægning af arbejdstiden og pilotmangel.

Piloterne ønsker flere fastansatte piloter i modsætning til forholdene i dag, hvor det flyvende personale som regel er ansat via rekrutteringsselskaber.

Ryanair oplyser i en meddelelse til piloterne, at man er overrasket over resultatet af afstemningen og fremhæver at kaptajner med de tilbudte lønforbedringer kan tjene op mod 200.000 kroner mere end kollegerne hos Norwegian, skriver finans.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.