Søg togrejser på Momondo

DSB giver i et nyt samarbejde med Momondo forbrugerne en nem og hurtig adgang til DSBs trafikplan og priser på de lange rejser. Via momondo.com bliver det nemmere for kunderne at finde den bedste og billigste rejse.

 

Samarbejdet med DSB betyder, at kunderne nu får mulighed for at sammenligne forskellige transportformer og finde den rejse, der bedst passer til deres behov.
 
”Mange søger efter indenrigsrejser på momondo.com, og får nu et bedre værktøj til at finde deres rejse. For nogle rejsende opleves en togrejse som mere behagelig, og da togrejser mellem visse destinationer samtidig er konkurrencedygtig på total rejsetid og pris, er det yderst relevant at sammenligne tog og fly”, siger Martin Lumby, partner i momondo.com.

 

Her har man siden sidste år kunnet søge på internationale højhastighedstog, og man er glad for nu også at kunne give kunderne adgang til DSB’s rejser. I første omgang indenrigsrejser, men DSB kikker på mulighederne for at udvide med internationale rejser.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.