Så fik Jet Time første fly i SAS-bemaling

jet time, atr-fly SASFLYSELSKABER: Danske Jet Time modtog i fredags det første af seks ATR72-600 som det skal flyve for SAS – til at starte med fra SAS’ vinterprogram i Sverige. Det nye samarbejde med SAS giver i første omgang 40 nye jobs hos Jet Time, men der kan komme mange flere…

Som standby.dk kunne fortælle sidste uge var det første ATR72-600 til Jet Time ved at blive klargjort og gennemføre de sidste testflyvninger ved fabrikken i sydfranske Toulouse inden leveringen.

Det skete i fredags – snart følger det næste. ”Begge indsættes fra SAS’ vinterprogram på regionalruter til Stockholm,” sagde Jet Times adm. direktør, Klaus Ren, til standby.dk

Flyene bliver i SAS-bemaling, mens Jet Time-personalet har selskabets egne uniformer med ”små ændringer, tilpasset SAS’ stil.”

Jet Time får de øvrige fire bestilte ATR-fly den kommende vinter. Det har forkøbsret på yderligere to.

Jet Time har foreløbig ansat 40 nye piloter og kabinepersonale til de nye fly, men gennem vinteren skal der rekrutteres flere. Kommer Jet Time op på otte ATR-fly, vil det betyde ca. 150 nye arbejdspladser i selskabet med hovedkvarter i Kastrup. ATR-flyene skal betjene flere af SAS’ mindre føderuter.

Jet Times ATR72-600 får plads til 70 passagerer plus en besætning på fire. Flyene ejes af Nordic Aviation Capital med hovedkontor i Billund, verdens største ejer af regionale propel- og jetfly. NAC har fly udlejet til over 150 selskaber.

Siden Jet Time lettede første gang i 2006 har selskabet fløjet for 37 europæiske flyselskaber. I sidste regnskabsår kom Jet Time for første gang over en omsætning på en milliard kr. og over 1 mio. passagerer.