Så retfærdigt som muligt

Lars Thuesen undervejs fra København til Billund med JetTime.

Lars Thuesen undervejs fra København til Billund med JetTime.

Det er en tradition, som konstant kræver fornyelse, og det er vi parate til, sagde Lars Thuesen i sin velkomst til Danish Travel Awards.

”Det her startede som en event. Nu er det blevet en tradition på 20. år, som vi se frem til på Stand By, men som vi også ved skal forny sig og følge med tiden. Det stræber vi efter, og i år synes jeg igen, vi har bevist det. Vi er fit for fight,” sagde direktør og ejer af Stand By, Lars Thuesen, i sin velkomst på scenen i aftes i Billund Lufthavn.

”Vi stræber hvert år efter den mest retfærdige test. Vi gør alt for, at udvælgelsen og vinderne skal være så retfærdig som muligt og konkurrencen er hård. I år med 10 nye, så der skal kæmpes for at nå det bedste. Der er god grund til at gå i gang nu med henblik på næste år.

Til Billund Lufthavn vil jeg sige tak og tillykke med jubilæet. I har virkelig drevet det til noget, som vi alle kan misunde jer. Tak, fordi I ville huse os til vores prisuddeling og gøre det i så smukke rammer.” sluttede han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.