Så kom Ryanair til Aalborg Lufthavn

Første Ryanair-afgang fra Aalborg Lufthavn.

LUFTFART: I går åbnede Ryanair sin første rute til Aalborg – der er potentiale til flere, siger dets koncernchef. Europas største flyselskab har snart 50 ruter til fire danske lufthavne – og i alt 126 mio. årlige passagerer.

 

Ryanair begyndte i går at flyve tre gange om ugen fra sin hovedlufthavn, Stansted nord for London, til Aalborg – det bliver til fire ugentlige fly fra oktober til Danmarks tredjestørste lufthavn.

Den nye rute blev indviet med mad og drikke til de rejsende, og den røde snor blev klippet.

Dagen i Aalborg Lufthavn blev markeret med en officiel ruteindvielse med vandportal fra brandbiler i Aalborg Lufthavn ved Ryanair-flyets ankomst – og lidt godt til ganen for de over 160 passagerer på den første flyvning.

Den røde snor klippes før boarding af salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard, og hendes modsvarighed hos Ryanair i Norden, Chris Lundshøj.

Den røde snor blev klippet før boarding af salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard, og hendes modsvarighed hos Ryanair i Norden, Chris Lundshøj.

”Vi har set frem til i dag, hvor vi tilbyder mere kapacitet til London. Samtidig hæfter vi os ved, at 50 procent af passagerne på det ankomme fly fra London her til morgen var englændere. Det tegner godt i forhold til en øget turismestrøm. Så når et stort flyselskab rykker ind skaber det grobund for vækst i turismen i Nordjylland,”  siger Rikke Mølgaard.