Sådan bliver den nye Terminal 2 i Helsinki

Nu har lufthavnsejeren Finavia frigivet de første billeder af Helsinkis nye Terminal 2, som skal stå klar i 2020.

Terminalen bliver udvidet med ny check-in, sikkerhedskontrol og bagage-check-in. Byggeriet starter i 2018.

Finnair har øget antallet af passagerer, som i maj fløj med selskabet til Asien (+22,7%) og Europa (+12,1%) i forhold til samme periode 2016. I alt fløj 1.010.000 passagerer (+9,4%) med Finnair i maj, hvoraf 164.900 fløj til Asien.

I perioden 22. juni til og med 11. august flyver Finnair to gange om ugen til ’World Expo 2017’ i Astana i Kasakhstan. Et tema på verdensudstillingen er ’Fremtidens energi’. Finnair flyver strækningen med Airbus A319 på fire timer og ti minutter fra Helsinki, med fleksible forbindelser fra København. Arrangørerne regner med et par millioner besøgende fra hele verden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.