Sådan klarer de en græsk strejke

0

Thomas-Cook-Airlines1NYE STREJKER: Det er nærmest et slalomløb at komme uden om de mange strejker i Grækenland, og det ser ud til, at flyvelederne igen strejker i den kommende weekend, men ingen ved endnu hvor meget.

De skandinaviske flyselskaber, og ikke mindst charterselskaberne, er ramt hver gang de græske flyveledere strejker, eller lufthavnene, fordi ingen vil sælges og udliciteres, som den græske stat har fået påbud om.

Det var galt i onsdags, og noget tyder på, at det kan gå galt igen i den kommende weekend. En meget flittig gæst på de græske øer er Thomas Cook Airlines Scandinavia (Spies).

”I sidste uge fik vi besked dagen før, men tidsnok til, at vi kunne omlægge flyplanerne fra Sverige og Norge til Rhodos. Vi fik tidligere slottider ud og hjem (strejken var mellem 13 og 17). En afgang blev rykket 20 minutter, en anden 1,40 time og endelig èn to timer for at være væk inden strejken begyndte,” fortæller informationschef Torben Andersen.

”Meget bøvl for os, men kun lidt for vore gæster, som alle blev underrettet i tide. I alt blev 1.600 af vore passagerer berørt af strejken, men vi går efter samme løsning, hvis det bliver aktuelt kommende fredag og lørdag,” slutter han.

Chartertrafikken er naturligvis større en fredag og lørdag end onsdag, men det generer ikke de græske flyveledere. Men de kan jo nå at fortryde.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz