Særligt tilbud fra DFDS

DFDS Pearl Seaways oslo fjordTURISME: Fra tirsdag i næste uge og til 28. september får rejsende, der skal have bilen med mellem København og Oslo, køretøjet gratis med, kahyt med havudsigt, og medrejsende børn op til 12 år spiser gratis i buffeten. Dermed spares ca. 2.000 kr., oplyser rederiet.

DFDS er i gang med et usædvanligt positivt år på sin største rute mellem København og Oslo. Sidste år var der omkring 750.000 rejsende, men slutresultatet forventes pænt højere i år.

Landechef for DFDS i Danmark og Sverige, Kevin Helsinghof, siger til standby.dk: ”Flere ting stikker ud i år. Juli er en af vores travleste måneder – og juli i år havde vi stigning på 25 pct. i det segment, vi kalder det internationale marked. F.eks. har vi haft rigtig mange flere sydkoreanere, der sejler med os som led i en rundrejse i Skandinavien, hvor de f.eks. også skal til Norge for at opleve fjordene.”

To af DFDS’ største passagersegmenter på København-Oslo er minicruises samt kør-selv, hvor rejsende har bil med. Kør-selv er ca. hver fjerde gæst på København-Oslo og fra tirsdag i næste uge har DFDS tilbud til bilpassagerer, der f.eks. skal have bilen med på skiferie til vinter i det norske.

Booker de inden 28. september får de bilen gratis med, kahyt med havudsigt, og børn op til 12 år får gratis adgang til den store buffet.

”Tilbuddet er en besparelse på ca. 2.000 kr.,” siger Kevin Helsinghof, der også fremhæver et kraftigt øget salg af minicruises, hvor passagererne sejler frem og tilbage med samme skib.

”Salget af minicruises med afrejse i sensommeren er 50 pct. højere end på samme tid sidste år. Det halvdårlige danske sommervejr har været medvirkende årsag. At man har holdt ferie hjemme i Danmark og er blevet skuffet over vejret, og hvis man ikke havde feriebudget til eller kunne få en charterferie, så er et minicruise god måde med hyggelige feriedage,” siger Kevin Helsinghof.

I den mere pudsige ende af kundesegmentet har DFDS såkaldte longstay-gæster ombord, som sejler med et af de to skibe på København-Oslo fra fire nætter og opefter. Rekorden menes at være gæst, der havde købt hele 60 overnatninger…