Sætter navn på USAs dyreste forretningsbyer

0

usa-californien-san-francisco-ferieTURISME: Fire byer i Californien kom på Top 10 over de dyreste i USA for erhvervsrejsende i det årlige Corporate Travel Index. I den dyreste by var snitprisen for hotel, mad og udlejningsbil 547 dollars i døgnet.

For tredje år i træk landede San Francisco som USAs dyreste forretningsrejsemål – i følge den 32. udgave af det årlige Corporate Travel Index.

Ifølge undersøgelsen kostede det sidste år i snit 547 dollars pr. døgn for erhvervsrejsende i San Francisco til hotel, udlejningsbil og tre måltider. Det var en stigning på syv procent i forhold til 2014, skriver avisen USA Today.

Corporate Travel Index lister de 100 dyreste byer i USA for forretningsrejsende. De øvrige på Top 10 var New York (523 dollars i døgnet), Boston (502), Seattle (418), Washington D.C. (411). De resterende fem dyreste var Santa Barbara i Californien, Honolulu, Los Angeles, San Jose, også i Californien og Hartford i Connecticut (387 dollars pr. dag).

Gennemsnittet i USA var sidste år 318 dollars i døgnet for hotel, udlejningsbil og tre måltider. Dette beløb rammer St. Louis i Missouri som nr. 26 på listen.

I forhold til 2014 var priserne på de tre områder i undersøgelsen steget fire procent – et gennemsnitshotel var steget knap seks procent til 173 dollars.

Undersøgelsen viser, at mad generelt kun steg to procent fra 2014 til sidste år. Største stigning blev registreret i californiske Santa Barbara, hvor priserne på et år var vokset 27 pct. til 132 dollars for tre måltider om dagen.

De fem billigste byer blandt de 100 på listen var Norfolk i Virginia, Mississippis hovedstad, Jackson, Bakersfield i Californien, Shreveport i Louisiana og Tucson i Arizona (253 dollars i døgnet).

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz