Sagsanlæg til milliarder fra Qatar Airways

Qatar Airways kræver 600 millioner dollar – knap 3,5 milliarder kroner – i erstatning fra det tysk-emiratiske byggefirma Lindner Depa Interiors (LDI) for at forårsage forsinkelsen af åbningen af Dohas nye lufthavn med op mod et år.

LDI skulle færdiggøre 19 lounges i sommeren 2012, men var ikke færdige til tiden. Den nye lufthavn skulle åbne i december sidste år.

”Vi er meget skuffede over, at LDI ikke er blevet færdige til tiden, hvilket har forsinket åbningen af den nye Doha International Airport med næsten et år. Som flyselskab er vi hårdt ramt, da det påvirker vores ekspansionsplaner og er til ulempe for vores passagerer. Det betyder også store tab af indtægter,” siger Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.