Salgskonsulent skifter job

Line Tange

Line Tange startede i sit nye job 2. april som salgskonsulent på Hotel Legoland.

Line kommer med en lang og solid erfaring fra branchen. Hun er uddannet receptionist på Vissenbjerg Storkro og kommer senest fra en stilling som sales manager på Comwell hotellerne, hvor hun har været de sidste 3 år. Før det har hun været 6 år på Trinity som henholdsvis konferencevært og salgskonsulent

Line kommer til at varetage Jylland som primært distrikt, og det betyder samtidig, at Helle Hodal, kommer til at have primær fokus på Fyn & Sjælland.

Privat bor Line i Kolding med sine to drenge på henholdsvis 8 og 10 år.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.

Ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.