Samarbejde på det største nærmarked

World Travel & Tourism Council vurderer, at turismesektoren som konsekvens vil stige fra 384,6 millioner dollar i 2008 til 871,3 millioner i 2018 dvs. godt en fordobling på blot 10 år.

 

Med et døgnforbrug på højde med det kinesiske, et befolkningstal svarende til Tyskland og UK sammenlagt og en hovedstad mindre end 2,5 timers flyvning fra København, byder få markeder på så store muligheder

som Rusland.

 

Derfor er Dansk Turismefremme, Danske Kroer og Hoteller, Danmarks Eksportråd, VisitDenmark, Tourism Intelligence Institute og flere andre gået sammen om et Ruslandsprojekt: Denmark in Russia – Russians in Denmark. Målet er 150.000 russiske overnatninger og en meromsætning på 400 millioner kroner fra 2013.

 

28. januar præsenteres projektet på Montra Hotel Sabro Kro. Her gennemgås handlingsplanen og aktiviteterne for 2011 og der bliver vist et par af de Danmarksspots, som allerede er blevet sendt i russisk TV.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.