Samarbejde skal tiltrække sejlere

img_3875Turismedestinationen Enjoy Limfjorden, der består af Struer, Lemvig, Holstebro, Morsø, Skive og Viborg kommuner, har indgået et strategisk samarbejde med FLID – Foreningen af Lystbådehavne i Danmark.

Samarbejdet skal gøre Limfjorden bedre kendt som en unik sejlerdestination, og de mange fine lystbådehavne i Limfjorden skal markedsføres og synliggøres overfor de danske, tyske, norske og svenske sejlere. Der vil være særskilt fokus på havnene i Limfjorden på FLIDs hjemmeside Havneguide.dk – Danmarks elektroniske havneportal, hvor Enjoy Limfjorden fremhæves som en unik sejlerdestination.

Lederen af Enjoy Limfjorden, Peter Emsenhuber Graversen: ”Vi iværksatte i 2015 vores nye strategi, hvor kommuner og turistchefer besluttede, at netop det maritime, er et fokusområde vi skal satse på, og det er et område, hvor vi har et helt unikt produkt. Samarbejdet med FLID supplerer det arbejde, vi har iværksat for lystfiskeri og windsurfing, hvor vi introducerer en ny del på hjemmesiden.”

Enjoy Limfjorden er, målt på overnatninger, Danmarks 7. største destination med over 2,3 millioner overnatninger om året. Destinationen oplever en årlig fremgang på cirka 5% i turismeomsætningen, viser de seneste tal fra VisitDenmark og Danmarks statistik.

De udenlandske gæster kommer hovedsageligt fra Tyskland og Norge, og 49% af overnatningerne udgøres af udenlandske gæster

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.